Na dat jij besteld hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met toegangsgegevens van ons controle paneel. Met die gegevens kan jij, je eigen account en gebruiker aanmaken.

Daarna log je  automatisch in op het Acronis controle paneel.

Vervolgens volg je nog een paar stappen en configureer je welke mappen van welke omgeving voortaan ge-backupt moeten worden en je bent klaar.

Op onze handleidingen pagina staat een uitgebreide handleiding voor Acronis Backup