Under construction melding kun je aanzetten of uitzetten met een vinkje.

Dit vinkje staat bij Instellingen.


Wanneer je website hebt gebouwd en op Publiced klikt, krijg je de melding op jouw website:

Under construction.

Dit kun je bij Instellingen uitzetten.