Om jouw eigen emailadres (met domeinnaam) te kunnen gebruiken, dien je de domeinnaam nog te koppelen.

1) Login via de portal https://portal.office.com

Wanneer je Exchange online bij ons afneemt, word je bij Microsoft geregistreerd. Vervolgens krijg je een Microsoft beheer login.

(b.v. iets.onmicrosoft.com) Hiermee kan je inloggen

2) Doorloop de wizard. (Zie handleiding)
Via deze wizard krijg je DNS records om je domeinnaam te koppelen aan Exchange Online. Noteer de DNS records!
3) DNS records wijzigen:
De DNS records (TXT en MX) dien je te wijzigen voor je domeinnaam bij de provider waar de domeinnaam geregistreerd is.

Indien jouw domeinnaam bij InterNLnet geregistreerd staat, kan je via het Controlepaneel de DNS aanpassen.

Zie ook de FAQ op onze supportpagina

DNS records:

De TXT record wordt door Microsoft gebruikt om te verifiëren dat je de eigenaar bent van het domein.

De MX record bepaald welke emailserver uw mail regelt. Dit dient in de DNS instellingen gewijzigd te worden.