Je agenda delen via de Portal https://portal.office.com

Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord

Office 365 Portal

- Klik op Grid links bovenaan en klik op Agenda.

Kalender

Hier krijgt je een overzicht van wie er bepaalde rechten heeft in jouw agenda:
Rechtermuisklik op jouw Agenda en kies voor Machtigingen:

Machtigingen
Machtigingen toewijzen
Hier kunt je zien wie er intern en extern toestemming heeft om de inhoud van jouw agenda te zien.
Je kunt jouw openbare agenda delen met externen om zo makkelijk een meeting in te plannen.
Stel jouw Openbare Agenda in op het gewenste niveau:

Publieke kalender
Kies het gewenste niveau en daarna Opslaan.
Wanneer je terugkeert naar Machtigingen, vind je een knop om jouw externe agenda weer te geven.
Klik op Agenda weergeven om weer te geven welke informatie externe personen kunnen zien. Kopieer de link om door te sturen naar externen.

Machtigingen