Het is mogelijk om een eigen SSL certificaat te uploaden via het Controlepaneel.

Na inloggen op het Controlepaneel, klikt je op:

- websites

- de eigen domeinnaam

- web hosting settings

- vervolgens op tab: SSL

- "Enable SSL"

Je kunt hier het Certificaat uploaden voor de desbetreffende domeinnaam.

Extra informatie:

• De domeinnaam hoeft niet bij ons te staan.
  • Een extern certificaat (gekocht bij een derde partij) kan ook geupload worden.
  • Echter, als in ODIN domein.nl verwijst naar dezelfde hosting als domein.org en op die webspace al een certificaat actief is,
    dan dient men een certificaat te installeren die meerdere domeinen omvat. Een ''multi SSL''
  • ┬áMeerdere certificaten op 1 webspace, wordt niet ondersteund.