Wanneer je SpamExperts afneemt, verandert er niets aan de e-mail instellingen van je e-mailprogramma.

SpamExperts zit tussen het internet en onze mail server. Het filtert de mail voordat de e-mail binnen komt in het e-mailprogramma.

Of het filtert de mail, nadat het verstuurd is. Zo worden nooit ongewenste spam of virus berichten door jou verstuurd of ontvangen.

Wilt je weten welke berichten worden gefilterd?

Deze kunt je via het controlepaneel inzien via de logs en alsnog binnen laten komen.