Om gebruik te maken van SpamExperts, is het niet nodig om je diensten naar InterNLnet te verhuizen.
Je kunt de juiste DNS instellingen configureren via het Controlepaneel. https://cloud.internl.net/

De gegevens ontvangt je na uw bestelling.

Een handleiding voor de juiste instellingen vind je hier En mocht je hulp nodig hebben, dan kun je contact opnemen met de Servicedesk info@internl.net


Indien je alles bij InterNLnet ondergebracht hebt, is SpamExperts automatisch goed geconfigureerd.