Dat is een mogelijkheid, echter vergt dit nog een configuratie van jouw kant in het Controlepaneel van SpamExperts.

Je kunt de juiste DNS instellingen configureren via het Controlepaneel. https://cloud.internl.net/

De gegevens ontvang je na de bestelling.

Een handleiding voor de juiste instellingen vind je hier En mocht je hulp nodig hebben, dan kun je contact opnemen met de Servicedesk info@internl.net