Dat is een mogelijkheid, echter vergt dit nog een configuratie van uw kant in het Controlepaneel van SpamExperts.

U kunt de juiste DNS instellingen configureren via het Controlepaneel. https://cloud.internl.net/

De gegevens ontvangt u na uw bestelling.

Een handleiding voor de juiste instellingen vindt u hier En mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met de Servicedesk info@internl.net

Indien u alles bij InterNLnet ondergebracht heeft, is SpamExperts automatisch goed geconfigureerd.