Iedereen met een mailadres met een eigen domeinnaam, kan dit product afnemen.
Heb je nog geen emailadres met een eigen domeinnaam? Kijk voor een eigen domeinnaam met mail mogelijkheden op onze website: https://www.internl.net/webhosting/

Indien je alles bij InterNLnet ondergebracht hebt, is SpamExperts automatisch goed geconfigureerd.

Let op!

Wanneer je niet de domeinnaam bij ons hebt, vergt dit nog een configuratie van jouw kant in het Controlepaneel van SpamExperts.

Je kunt de juiste DNS instellingen configureren via het Controlepaneel. https://cloud.internl.net/

De gegevens ontvang je na de bestelling.

Een handleiding voor de juiste instellingen vind je hier En mocht je hulp nodig hebben, dan kun je contact opnemen met de Servicedesk info@internl.net