U kunt opeens niet meer inloggen op uw Wordpress-pagina en krijgt een '500 server error'.

Bij problemen met inloggen op

- http://uwdomeinnaam/wp-admin of;

- http://uwdomeinnaam/wp-login.php

ligt de oorzaak vaak bij de plugins. Deze moeten dan (tijdelijk) uitgeschakeld worden.

Oplossing:

- Log in via ftp met een FTP-client (zoals FileZilla) op de server / het IP-adres. (Deze is te vinden in het controlepaneel)

- Ga vervolgens naar 'siteapps' .

- In de 'wp-content/plugins-ma'p dient u 1 voor 1 de  folders te hernoemen

- Bij elke hernoeming kunt u opnieuw proberen in te loggen.

Zodra de plugin die het veroorzaakt hernoemt is, kunt u weer inloggen.

Om de plugin weer te kunnen gebruiken dient u deze te updaten of opnieuw te installeren.