Je kunt opeens niet meer inloggen op de Wordpress-pagina en krijgt een '500 server error'.

Bij problemen met inloggen op

- http://uwdomeinnaam/wp-admin of;

- http://uwdomeinnaam/wp-login.php

ligt de oorzaak vaak bij de plugins. Deze moeten dan (tijdelijk) uitgeschakeld worden.

Oplossing:

- Log in via ftp met een FTP-client (zoals FileZilla) op de server / het IP-adres. (Deze is te vinden in het controlepaneel)

- Ga vervolgens naar 'siteapps' .

- In de 'wp-content/plugins-map kun je 1 voor 1 de  folders te hernoemen

- Na elke hernoeming kun je opnieuw proberen in te loggen.

Zodra de plugin die het veroorzaakt hernoemt is, kun je weer inloggen.

Om de plugin weer te kunnen gebruiken moeten je deze updaten of opnieuw installeren.