Je kunt mail versturen vanuit de WordPress website, nadat er bijvoorbeeld een webformulier ingevuld is.

Je dient er voor te zorgen dat het afzendadres een geldig emailadres is.
Standaard gebruikt WordPress hier het adres wordpress@'jouwdomeinnaam'  voor.

Dit kan op 2 manieren

1. Het afzend-adres veranderen in een bestaand adres

Maak een mailadres aan (of voeg een alias toe aan een bestaand adres), genaamd wordpress@'jouwdomeinnaam'

2.Een plugin installeren waarmee je dit kunt doen

Installeer de WordPress plugin CB Change Mail Sender

Na de installatie ga je in het zij-menu naar "CB Mail Sender".
Daar verander je de "Sender Name" (bijv. "Bedrijfsnaam") ,en "Sender Email" .

Vul hier een bestaand email adres in.