Als ik naar mijn https-pagina ga, zie ik een grijsslotje met een geel driehoekje. Wat betekent dat?

Dat kan te maken hebben met de inhoud van de pagina. Als u een https-site hebt en u laat daar bijvoorbeeld
plaatjes in zien, die vanaf een http site komen, dan verschijnt er een geel driehoekje.
Als u in Chrome op dat icoontje klikt, geeft de browser uitleg over wat er aan de hand is.

Oftewel u dient elke link in uw site te controleren en aan te passen naar https://

Een handige website om al uw linken te controleren is www.whynopadlock.com

Indien u een WordPress-website heeft, kunt u hier terecht voor meer informatie.