Als ik naar mijn https-pagina ga, zie ik een grijsslotje met een geel driehoekje. Wat betekent dat?

Dat kan te maken hebben met de inhoud van de pagina.

Als je een https-site hebt en je laat daar bijvoorbeeld plaatjes in zien, die vanaf een http site komen, dan verschijnt er een geel driehoekje.
Klik in Chrome op dat icoontje, dan geeft de browser uitleg over wat er aan de hand is.

Oftewel je dient elke link in de site te controleren en aan te passen naar https://

Een handige website om al de linken te controleren is www.whynopadlock.com

Indien je een WordPress-website hebt, kun je  hier terecht voor meer informatie.