Waarom een SSL certificaat aanvragen?

Wanneer je een SSL certificaat hebt, zorgt dit ervoor dat data versleuteld verstuurd wordt. Hiermee kun je de website van HTTP naar HTTPS omzetten en wordt het nagenoeg onmogelijk voor andere partijen om verstuurde gegevens te achterhalen.

Welke SSL certificaten zijn er? Dat kun je hier lezen.

Het SSL certificaat aanvragen:

Het SSL certificaat kun je aanvragen via https://www.internl.net/domeinen  Hier vind je ook de prijzen.

Indien gewenst en het betreffende domein is bij ons geregistreerd, dan kunnen wij het SSL certificaat voor je installeren.

Voor het installeren van het certificaat, brengen wij eenmalige kosten in rekening. Deze prijs kunt u vinden op https://www.internl.net/domeinen

Zodra wij je aanvraag ontvangen hebben, zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken.

Wanneer de aanvraag is verwerkt, zullen wij altijd een bevestiging sturen.