Waarom een SSL certificaat aanvragen?

Wanneer u een SSL certificaat heeft, zorgt dit ervoor dat uw data versleuteld verstuurd wordt. Hiermee wordt de website van HTTP naar HTTPS omgezet en wordt het nagenoeg onmogelijk voor andere partijen om gegevens te achterhalen.

Welke SSL certificaten zijn er? Dat kunt u hier lezen.

Het SSL certificaat aanvragen:

Het SSL certificaat kunt u aanvragen via https://www.internl.net/domeinen  Hier ziet u ook de prijzen staan.
Door te klikken op de knop "meer info", krijgt u de mogelijkheid om een mail naar info@internl.net te sturen met daarin de aanvraag van het SSL certificaat.

Indien gewenst en het betreffende domein is bij ons geregistreerd, dan kunnen wij het SSL certificaat voor u installeren. Voor het installeren van het certificaat op uw website, brengen wij eenmalige kosten in rekening. Deze prijs kunt u vinden op https://www.internl.net/domeinen

Vriendelijk verzoeken wij u het volgende ingevuld mee te sturen:

- Debiteurnummer

- FQDN = Fully Qualified Domain Name
Dit staat voor de meest complete domeinnaam voor een specifieke host op het internet.

Oftewel wij hebben de precieze naam nodig, waarvoor u het certificaat wilt hebben.

De volgende naam bijvoorbeeld, mijndomeinnaam.nl is niet hetzelfde als www.mijndomeinnaam.nl

Let op!

Indien u een www.domeinnaam.nl aanvraagt, is dat inclusief de domeinnaam zonder www.

Anders om niet!

Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken.

Wanneer de aanvraag verwerkt is, zullen wij ten alle tijden een bevestiging sturen