DNS-records wijzigen in het Controlepaneel Odin

Ga in het controlepaneel naar 'Website'  en klik op de betreffende domeinnaam.
Kies 'DNS' en vervolgens 'DNS Records'.

Nieuw DNS-record toevoegen
- Klik in het scherm op 'Nieuw DNS record toevoegen' / 'Add New DNS record'.

- Kies het gewenste type record en vul de benodigde gegevens in.

Beschikbare type DNS-records

A

AAAA

CNAME

NS

MX

SRV

TXT

DNS-records InterNLnet oud en Vuurwerk

Indien u DNS-records gewijzigd wilt hebben die op het oude InterNLnet platform staan, mailt u deze dan naar info@internl.net .

Voor DNS-records die op het platform van Vuurwerk staan, gaat u naar service.vuurwerk.nl of mailt u naar sales-hosting@tele2.com .

Op deze platforms is het namelijk niet mogelijk om zelf (alle) DNS-records te wijzigen.