Voor hulp bij het instellen van jouw mobiel verwijzen wij je naar de volgende pagina:

https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/abonnement/toestelhulp/#/

Voor de overige email / imap instellingen of gegevens kun je kijken op deze pagina FAQ Email

Krijgt je bij uw Iphone een melding dat het certificaat niet vertrouwd is?

Je kunt deze popup voorkomen door:
In de Iphone bij Instellingen > Accounts en Wachtwoorden > “je mail account” > Geavanceerd > Gebruik ssl uitgezet