Voor hulp bij het instellen van uw mobiel verwijzen wij u naar de volgende pagina:

https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/abonnement/toestelhulp/#/

Voor de overige email / imap instellingen of gegevens kunt u kijken op deze pagina FAQ Email

Krijgt u bij uw Iphone een melding dat het certificaat niet vertrouwd is?

U kunt deze popup voorkomen door:
In de Iphone bij Instellingen > Accounts en Wachtwoorden > “je mail account” > Geavanceerd > Gebruik ssl uitgezet