Neem de onderstaande zaken in acht bij het testen van de verbinding.

• Test de verbinding door één computer direct op de modem aan te sluiten met een kabel. Gebruik hierbij een kabel die niet langer is dan 2 meter.
  • Sluit de modem direct aan op het ISRA-punt met een kabel van maximaal een meter. Zorg ervoor dat de splitter ertussen uit is.
  • Schakel de virusscanner en firewall tijdelijk uit bij het testen.
  • Scan uw computer op malware en andere ongewenste software.

Malware kan uw computer vertragen. Bekijk onderstaand filmpje

Indien het bovenstaande niet helpt, neem dan contact op met de helpdesk van InterNLnet om te controleren of er problemen met de lijn zijn.