Hoeveel mails mag ik per tijdseenheid versturen?

Indien je meerdere mails tegelijk wilt sturen, kun je gebruik maken van een mailinglist. (Odin Platform)

Bij het versturen van grote hoeveelheden mail, dien je rekening te houden met de volgende limieten:
Je kunt 50 mails per minuut versturen, 100 per uur en 1000 per dag.

Indien je dit overschrijdt, krijg je een foutmelding en dien je te wachten totdat de email-berichten zijn afgehandeld door de server.

Dit geldt voor de smtpservers:

- mail.pa.internl.net

- mail.cloud.internl.net

- mail.cloud.tele2.nl

Opmerking : 1 mail die gestuurd wordt naar 100 ontvangers, wordt gezien als 100 emails.

phpList

Als jouw domein op het ODIN platform zit, kun je bij grotere aantallen mails ook gebruik maken van phpList

Deze applicatie is te installeren via het controlepaneel onder 'applications / applicaties'

Met deze applicatie kun je de mail naar honderden geadresseerden in een keer versturen.

De applicatie zal er dan voor zorgen dat de mails gedoseerd verzonden worden.