Hoeveel mails mag ik per minuut / uur / dag versturen?

Indien u meerdere mails tegelijk sturen, kunt u gebruik maken van een mailinglist.

Bij het versturen van grote hoeveelheden mail, dient u rekening te houden met de volgende limiet:
U kunt 50 mails per minuut versturen, 100 per uur en 1000 per dag.

Indien u dit overschrijdt, dient u te wachten totdat de emailberichten zijn afgehandeld.

Dit geldt voor de smtpservers:  mail.pa.internl.net  / mail.cloud.internl.net  /  mail.cloud.tele2.nl

Opmerking : 1 mail die gestuurd wordt naar 100 ontvangers, wordt gezien als 100 emails.

Bij grotere aantallen mails kunt u ook gebruik maken van phpList

Deze applicatie is te installeren via het controlepaneel onder 'applications / applicaties'