Hoeveel mails mag ik per tijdseenheid versturen?

Indien u meerdere mails tegelijk wilt sturen, kunt u gebruik maken van een mailinglist. (Odin Platform)

Bij het versturen van grote hoeveelheden mail, dient u rekening te houden met de volgende limieten:
U kunt 50 mails per minuut versturen, 100 per uur en 1000 per dag.

Indien u dit overschrijdt, krijgt u een foutmelding en dient u te wachten totdat de email-berichten zijn afgehandeld door de server.

Dit geldt voor de smtpservers:

- mail.pa.internl.net

- mail.cloud.internl.net

- mail.cloud.tele2.nl

Opmerking : 1 mail die gestuurd wordt naar 100 ontvangers, wordt gezien als 100 emails.

phpList

Als uw domein op het ODIN platform zit, kunt u bij grotere aantallen mails ook gebruik maken van phpList

Deze applicatie is te installeren via het controlepaneel onder 'applications / applicaties'

Met deze applicatie kunt u de mail naar honderden geadresseerden in een keer versturen.

De applicatie zal er dan voor zorgen dat de mails gedoseerd verzonden worden.