Per platform dient de forwarding anders ingesteld te worden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven.

1.Odin

Voor het ODIN platform kun je dit via het Controlepaneel instellen.

- Login op het 'Controlepaneel'

- Ga naar 'Mail'

- 'Doorsturen'

Hier kun je de gewenste adressen invullen op de 'Doorstuurlijst/Forward List'

Houdt  er rekening mee dat de mail in uw mailbox blijft staan. Indien je de mailbox leeg wilt houden, kun je dit regelen via 'Storage'

Indien je Storage verwijdert, is er geen mailbox meer aanwezig en worden de mails niet meer opgeslagen op de server.

2. InterNLnet (oud Platform)

Indien de mail op het InterNLnet-platform gehost wordt, kun je hier inloggen om de forwarding in te stellen.

3. Vuurwerk (oud Platform)

Indien de mail op het Vuurwerk-platform gehost wordt, kun je hier inloggen om de forwarding in te stellen.