Indien u een abonnement heeft op het Odin platform, kunt u uw email-accounts zelf beheren in het Controlepaneel.

U kunt via het Controlepaneel zelf de gewenste mailadressen aanmaken en beheren:

Ga in het controlepaneel naar het tabblad 'Mail'

Maak middels de knop 'Nieuwe mailbox toevoegen' de gewenste mailboxen aan en vul de benodigde informatie in.

Nadat de mailboxen aangemaakt zijn, kunt u de accounts toevoegen in uw mailprogramma.

Voor meer informatie over email-instellingen kunt u hier klikken.