Je kunt e-mailadressen aanmaken op de onderstaande platforms (verschillende abonnementen).

Odin

InterNLnet (oud platform)

Vuurwerk (oud platform)

Odin

Indien je een abonnement hebt op het Odin-platform, dan  kun je via het Controlepaneel zelf de gewenste mailadressen aanmaken en beheren:

Ga in het controlepaneel naar het tabblad 'Mail'

Maak middels de knop 'Nieuwe mailbox toevoegen' de gewenste mailboxen aan en vul de benodigde informatie in.

Wachtwoord wijzigen: In Odin kun je dat in het Controlepaneel, tabblad 'Mail' en vervolgens het e-mailadres aanklikken waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen.

InterNLnet (oud platform)

Indien je een abonnement hebt op het oude InterNLnet-platform, kun je ons mailen (vanaf het correspondentie e-mailadres).
Vermeldt je debiteurnummer en geef aan welk nieuw e-mailadres je wilt hebben.

Vuurwerk (oud platform)

Indien je een abonnement hebt op het oude Vuurwerk-platform, dan kun je hier een nieuw e-mailadres aanmaken

Nadat de mailboxen aangemaakt zijn, kun je de accounts toevoegen in het mailprogramma.

Voor meer informatie over email-instellingen kun je hier klikken.