Wanneer je een hosting abonnement bij ons hebt, kunt je e-mailadressen aanmaken op de onderstaande platforms (verschillende abonnementen).

Odin

InterNLnet (oud platform)

Vuurwerk (oud platform)

Odin

Indien je een abonnement hebt op het Odin-platform, dan  kun je via het Controlepaneel zelf de gewenste mailadressen aanmaken en beheren:

Ga in het controlepaneel naar het tabblad 'Mail'

Maak middels de knop 'Nieuwe mailbox toevoegen' de gewenste mailboxen aan en vul de benodigde informatie in.

Let op! Indien uw emailadres ook uw login is, kunt u dit emailadres niet in Odin aanmaken. U kunt dit oplossen door een email-alias aan te maken in ODIN voor dit emailadres.

Hoe? Kijk hier

Wachtwoord wijzigen: In Odin kun je dat in het Controlepaneel, tabblad 'Mail' en vervolgens het e-mailadres aanklikken waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen.

InterNLnet (oud platform)

Indien je een abonnement hebt op het oude InterNLnet-platform, kun je ons mailen (vanaf het correspondentie e-mailadres).
Vermeldt je debiteurnummer en geef aan welk nieuw e-mailadres je wilt hebben.

Vuurwerk (oud platform)

Indien je een abonnement hebt op het oude Vuurwerk-platform, dan kun je hier een nieuw e-mailadres aanmaken

Nadat de mailboxen aangemaakt zijn, kun je de accounts toevoegen in het mailprogramma.

Voor meer informatie over email-instellingen kun je hier klikken.