Indien u een abonnement heeft op het Parallels platform, kunt u uw email beheren in het Controlepaneel.

U kunt via het Controlepaneel zelf de gewenste mailadressen aanmaken en beheren:

• ga in het controlepaneel naar het tabblad Mail
  • maak middels de knop Nieuwe mailbox toevoegen de gewenste mailboxen aan

Om de mail vervolgens in uw mailprogramma op te kunnen halen, maakt u gebruik van de volgende instellingen:

• Inkomende mailserver (POP3/IMAP): mail.pa.internl.net
  • Uitgaande mailserver (SMTP): mail.pa.internl.net
    Gebruik verificatie/authenticatie met dezelfde login en wachtwoord als voor het ophalen. Stel poort 587 in.
  • Gebruikersnaam/login: het betreffende mailadres
  • Wachtwoord: het zelfgekozen wachtwoord voor het mailadres