U kunt emailadressen aanmaken op de onderstaande platforms (verschillende abonnementen).

Odin

InterNLnet (oud platform)

Vuurwerk (oud platform)

Odin

Indien u een abonnement heeft op het Odin-platform, dan  kunt via het Controlepaneel zelf de gewenste mailadressen aanmaken en beheren:

Ga in het controlepaneel naar het tabblad 'Mail'

Maak middels de knop 'Nieuwe mailbox toevoegen' de gewenste mailboxen aan en vul de benodigde informatie in.

Wachtwoord wijzigen: In Odin kunt u dat in het Controlepaneel, tabblad 'Mail' en vervolgens het emailadres aanklikken waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen.

InterNLnet (oud platform)

Indien u een abonnement heeft op het oud InterNLnet-platform, kunt u ons mailen (vanaf het correspondentie emailadres). Vermeldt uw debiteurnummer en geef aan welk nieuw emailadres u wilt hebben. .

Vuurwerk (oud platform)

Indien u een abonnement heeft op het oud Vuurwerk-platform, dan kunt hier een nieuw emailadres aanmaken

Nadat de mailboxen aangemaakt zijn, kunt u de accounts toevoegen in uw mailprogramma.

Voor meer informatie over email-instellingen kunt u hier klikken.