Uw email instellingen zijn afhankelijk van uw abonnement.

1) Mailserver gegevens indien u een abonnement heeft op het Parallels platform (u kunt uw emailadressen beheren via het Controlepaneel)

In uw emailprogramma kunt u onderstaande mailservers instellen.

Inkomende mailserver: mail.pa.internl.net
Uitgaande mailserver: mail.pa.internl.net
IMAP-server: mail.pa.internl.net

2) Mailserver gegevens indien u niet een abonnement heeft op het Parallels platform. Oftewel u heeft geen beheer via het Controlepaneel

In uw emailprogramma kunt u onderstaande mailservers instellen.

Inkomende mailserver: pop.internl.net poort 110
Uitgaande mailserver: smtp.internl.net poort 25 of 587 met smtp authenticatie
IMAP: Wanneer u gebruik wenst te maken van IMAP kiest u voor IMAP.
U kunt dan vanaf verschillende computers en mobiele apparatuur uw e-mail inzien. De servernaam voor inkomende e-mail blijft pop.internl.net.

Enkele emailprogramma handleidingen vindt u door te klikken op deze link.

3) Indien u mailt via een andere provider dient u de smtpserver instellingen aan te passen
1. Zit u op een andere verbinding dan kunt u kiezen voor Authenticated SMTP, waarbij de login-gegevens voor de inkomende mail gebruikt worden voor authenticatie.
Of
2.Om mail te kunnen versturen via de verbinding van een andere provider, kunt u kiezen voor:
SMTP : smtp.internl.net | Poort : 587
Of
3. Voor de SMTP server van de desbetreffende provider. (als die het toestaat.)