Uw email instellingen zijn afhankelijk van uw abonnement.

Mailinstellingen per platform.

PlatformInterNLnet Odin (Nieuw)InterNLnet (oud )Vuurwerk Odin (Nieuw)Vuurwerk (oud)
POP3 Server (inkomend)
 mail.cloud.internl.net
pop.internl.net
mail.cloud.tele2.nl
pop.vuurwerk.nl
SMTP Server (uitgaand)
 mail.cloud.internl.net
smtp.internl.net
mail.cloud.tele2.nl
smtp.vuurwerk.nl
IMAP Server  (IMAP)
 mail.cloud.internl.net
pop.internl.net
mail.cloud.tele2.nl
pop.vuurwerk.nl

Gebruik IMAP alleen als u hier veel ervaring mee heeft.

Poortinstellingen inkomende en uitgaande mail.

De standaardpoort die gekozen wordt bij inkomende mail, kunt u ongewijzigd laten.

Voor de uitgaande mail, kan het poortnummer het best gewijzigd worden in 587 (in plaats van 25) .

Daarna onder 'Server uitgaande mail' selecteren : 'Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist.'
Of kiezen voor versleutelingsmethode : StartTLS.

Enkele emailhandleidingen vindt u hier .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------