Parallels Presence Builder is niet meer beschikbaar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Parallels Presence Builder is een tool waarmee u zeer eenvoudig een goede website kunt bouwen. Dit kan ook met Wordpress of Joomla.

Indien u toch kiest voor de Presence Builder, kunt u het volgende uitvoeren:
Nadat u ingelogd bent in op het Controlepaneel

1) Installeren

• Klik op Applicatie
  • Vervolgens op Parallels Presence Builder
  • Daardoor ziet u vervolgens de Parallels Presence Builder staan onder Applicatie, bij startpagina.
  • Hier kunt u klikken op Installeren
  • Vervolgens zal u onder het kopje Website bij Content Management de Parallels Presence Builder zien staan.
  • Rechts ziet u dat deze is ingeschakeld.

2) Start met maken van de lay-out van de website
Wanneer u klikt onder het kopje Website bij Content Management -> op de Parallels Presence Builder,
verschijnt er een pagina waar u voor een template kunt kiezen
Deze template kunt u vervolgens bewerken.