1. Domeinnaam verhuizen van de huidige provider naar InterNLnet
- Je kunt een abonnement aanvragen (registreren) via onze website. www.internl.net

Daar kun je de domeinnaam en de autorisatiesleutel (verhuiscode / token / EPP-code) invullen.

Deze sleutel kun je verkrijgen bij de huidige provider van die domeinnaam.
- Na het aanmelden, ontvang je binnen een dag de gegevens om op het controlepaneel in te loggen.
Hier kun je de DNS-records  invoeren en de website uploaden.

Met het volgende dien je rekening te houden, zelf te doen:
a. bestaande of nieuwe website op onze server plaatsen
b. de gewenste e-mailadressen aan maken
c.  eventueel aanvullende DNS records aan maken
d. per mail aan ons doorgeven wanneer alles naar de nieuwe omgeving van InterNLnet kan wijzen.
Oftewel de NameServers omgezet kunnen worden, zodat uw website die nu bij ons staat, zichtbaar wordt.

Mail naar info@internl.net, vanaf een e-mailadres dat gekoppeld is aan de domeinnaam.

2. Domeinnaam bij wegverhuizen bij InterNLnet

- De verhuiscode, ook wel Autorisatiesleutel, token of EPP-code genoemd, is op te vragen via info@internl.net, vanaf een emailadres dat gekoppeld is aan de domeinnaam.

Deze code heeft de nieuwe partij nodig om aan te tonen, dat het gaat om een legitieme verhuizing.

LET OP! Indien u uw abonnement wil opzeggen, dient u dit nadrukkelijk aan  te geven. Een verhuizing is geen opzegging.

Hoe lang duurt het voordat uw domeinverhuizing naar een andere provider geregeld is?
Het duurt 3 tot 5 werkdagen voordat de autorisatiesleutel verstrekt is. Afhankelijk van de verwerkingstijd van de nieuwe provider wordt de duur van de totale verhuizing bepaald.