1. Domeinnaam verhuizen van uw huidige provider naar InterNLnet
U kunt een abonnement aanvragen via onze website. www.internl.net

Daar kunt u de domeinnaam en de autorisatiesleutel (verhuiscode / token / EPP-code) invullen.

Deze sleutel kunt u verkrijgen bij de huidige provider van die domeinnaam.
Na het aanmelden, ontvangt u binnen een dag de gegevens om op het controlepaneel in te loggen.
Hier kunt u de DNS-records en de mailadressen invoeren en uw website te uploaden.

Met het volgende dient u rekening te houden, u dient:
a. uw bestaande of nieuwe website op onze server te zetten
b. de gewenste mailadressen aan te maken
c.  eventueel aanvullende DNS records aan te maken
d. aan te geven wanneer de NameServers omgezet worden, zodat alles wijst naar de nieuwe omgeving van InterNLnet.

Dat kan via info@internl.net, vanaf een emailadres dat gekoppeld is aan de domeinnaam.

2. Domeinnaam bij wegverhuizen bij InterNLnet

U dient bij de partij waar de domein naar toe verhuist, aan te geven dat u de domeinnaam bij hen onder wilt brengen.

Bij de partij waar de domeinnaam weg verhuisd wordt, dient u de Autorisatiesleutel (verhuiscode / token / EPP-code) aan te vragen.

Deze code is op te vragen via info@internl.net, vanaf een emailadres dat gekoppeld is aan de domeinnaam.

De autorisatiesleutel heeft de nieuwe partij nodig om aan te tonen, dat het gaat om een legitieme verhuizing.

LET OP! Indien u uw abonnement wil opzeggen, dient u dit nadrukkelijk aan  te geven. Een verhuizing is geen opzegging.

Hoe lang duurt het voordat uw domeinverhuizing naar een andere provider geregeld is?
Het duurt 3 tot 5 werkdagen voordat de autorisatiesleutel verstrekt is. Afhankelijk van de verwerkingstijd van de nieuwe provider wordt de duur van de totale verhuizing bepaald.