1) Domeinnaam verhuizen van uw huidige provider naar InterNLnet?
U kunt een abonnement aanvragen via onze website. https://www.internl.net/hosting

Daarin kunt u uw huidige domeinnaam invullen en een (verhuis) token / authorisatie-code of EPP-code (gekregen van uw vorige provider) aangeven.
Binnen een dag ontvangt u gegevens om in het controlepaneel in te loggen.
Hier kunt u DNS records en mail regelen. Tevens kunt u daar uw gegevens vinden om uw website te uploaden.

Met het volgende dient u rekening te houden:
a) om uw bestaande of nieuwe website op onze server te zetten
b) de gewenste mailadressen aan te maken in het controlepaneel
c)  eventueel aanvullende DNS records aan te maken in  het controlepaneel
d) Wanneer gaat het Live? Als de NameServers omgezet worden en alles wijst naar de nieuwe omgeving van InterNLnet.
LET OP! U dient ons te informeren wanneer alles LIVE kan gaan oftewel dat de NameServer omgezet kunnen worden naar InterNLnet

2) Wat dient u te doen als u uw domeinnaam bij InterNLnet wegverhuist?
- U dient bij de partij waar de domein naar toe verhuisd wordt, aan te geven dat u de domeinnaam bij die partij onder wilt brengen. U dient aan te geven dat u de domeinnaam naar hen wilt verhuizen.

- Bij de partij waar de domeinnaam weg verhuisd wordt, dient u een token/authorisatie-code of EPP-code aan te vragen. (info@internl.net)

Deze heeft de nieuwe partij nodig om aan te tonen dat het gaat om een legitieme verhuizing.

LET OP! Indien u uw abonnement wil opzeggen, dient u dit nog aan te geven. Een verhuizing is niet een opzegging.

Hoe lang duurt het voordat uw domein verhuizing naar een andere provider geregeld is?
Het duurt 3 tot 5 werkdagen voordat het Token verstrekt is. Afhankelijk van de verwerkingstijd van de nieuwe provider wordt de duur van de totale verhuizing bepaald.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag info@internl.net of bekijk onze handleidingen