Een website overzetten naar het platform van InterNLnet.

Om een website te plaatsen, heb je een hostingpakket nodig. Indien je nog geen hostingpakket hebt, kun je het hier bestellen.

Voor verschillende handleidingen om jouw website over te zetten, kun je terecht op deze pagina

Wilt je gebruik maken van FTP?

Website data overzetten naar de servers van InterNLnet via FTP staat hier beschreven.

Om de website via FTP over te zetten naar het InterNLnet platform, heb je nodig:

1. Het adres van de FTP server is ftp.<jouwdomein>  of het IP adres van de server.
    Indien de NameServers van jouw domeinnaam nog niet omgezet zijn, dient je het IP adres van de FTP-server te gebruiken.

2. De FTP loginnaam
3. Het FTP wachtwoord

Locatie FTP-servergegevens in het controlepaneel

• Ga in het ControlePaneel naar het tabblad 'Websites'
  • Klik op de domeinnaam en ga vervolgens naar het onderdeel Webhosting instellingen
  • Hier vind je het IP adres van de FTP server en de FTP login die gebruikt moet worden om op de FTP server in te loggen
  • Klik op de knop 'Bewerken', om een nieuw wachtwoord aan te maken.

De FTP-logingegevens staan los van alle andere logingegevens.