Een website overzetten naar het platform van InterNLnet.

Om een website te plaatsen, heeft u een hostingpakket nodig. Indien u nog geen hostingpakket heeft, kunt u het hier bestellen.

Voor verschillende handleidingen om uw website over te zetten, kunt u terecht op deze pagina

Wilt u gebruik maken van FTP?

Website data overzetten naar de servers van InterNLnet via FTP staat hier beschreven.

Om de website via FTP over te zetten naar het InterNLnet platform, heeft u nodig:

1. Het adres van de FTP server is ftp.<uwdomein>  of het IP adres van de server.
Indien de NameServers van uw domeinnaam nog niet omgezet zijn, dient u het IP adres van de FTP-server te gebruiken.

2. De FTP loginnaam
3. Het FTP wachtwoord

Locatie FTP-servergegevens in het controlepaneel

• Ga in het ControlePaneel naar het tabblad 'Websites'
  • Klik op de domeinnaam en ga vervolgens naar het onderdeel Webhosting instellingen
  • U vindt hier het IP adres van de FTP server en de FTP login die u dient te gebruiken om op de FTP server in te loggen
  • Klik op de knop 'Bewerken', om een nieuw wachtwoord aan te maken.

De FTP-logingegevens staan los van alle andere logingegevens.