Een website overzetten naar het platform van InterNLnet.

Om een website te plaatsen, heeft u een hostingpakket nodig. Indien u nog geen hostingpakket heeft, kunt u het hier bestellen.

Voor support kunt u terecht op deze pagina

FTP

Website data overzetten naar de servers van InterNLnet via FTP staat hier beschreven.

Om de website via FTP over te zetten naar het InterNLnet platform, heeft u nodig:

1. Het adres van de FTP server is ftp.<uwdomein>  of het IP adres van de server.
Indien de NameServers van uw domeinnaam nog niet omgezet zijn, dient u het IP adres van de FTP-server te gebruiken.

2. De FTP loginnaam
3. Het FTP wachtwoord

Locatie FTP-servergegevens in het controlepaneel

• Ga in het ControlePaneel naar het tabblad 'Websites'
  • Klik op de domeinnaam en ga vervolgens naar het onderdeel Webhosting instellingen
  • U vindt hier het IP adres van de FTP server en de FTP login die u dient te gebruiken om op de FTP server in te loggen
  • Klik op de knop 'Bewerken', om een nieuw wachtwoord aan te maken.

De FTP-logingegevens staan los van alle andere logingegevens.