U wilt uw website overzetten naar het platform van InterNLnet.

Voor een website heeft u een hosting product nodig. Indien u deze nog niet heeft, kijk hier

Er is een uitgebreide handleiding beschikbaar voor het overzetten van uw website:

1) https://www.internl.net/sites/default/files/files/Website_overzetten_Parallels.pdf

2) Wordpress website overzetten, kunt u via deze handleiding lezen.

3) Joomla website overzetten, kunt u via deze handleiding lezen.

4)Website data overzetten naar de servers van InterNLnet d.m.v. FTP staat hier beschreven:

http://support.internl.net/support/solutions/articles/7000009405-hoe-kan-ik-ftp-gebruiken-of-bestanden-uploaden-

U kunt via FPT uw website overzetten naar InterNLnet platform.

Het adres van de FTP server is ftp.<uwdomein>
LET OP! Zijn de NameServers nog niet omgezet van uw domeinnaam?
Tot die tijd dient u het IP adres van de FTP server te gebruiken. Welk IP adres dit is, kunt u vinden in het Controlepaneel.

De FTP login, waarmee u op de FTP server dient in te loggen, vindt u in uw Control Panel.
U dient zelf eerst het wachtwoord van de FTP login aan te passen in het Controlepaneel, voordat u in kunt loggen op de FTP server.

Opzoeken wat het IP adres van de FTP server is en het instellen van het FTP wachtwoord kan als volgt:

• Ga in het Control Panel naar het tabblad Websites
  • Klik op de domeinnaam en ga vervolgens naar het onderdeel Webhosting instellingen
  • U vindt hier het IP adres van de FTP server en de FTP login welke u dient te gebruiken om op de FTP server in te loggen
  • Klik op de knop Bewerken, geef een nieuw wachtwoord op en klik op de knop Versturen

Let wel, het wachtwoord voor toegang tot het Control Panel blijft hiermee ongewijzigd.