InterNLnet heeft in de loop van de jaren nieuwe producten gekregen en daarbij ook nieuwe platformen.

1) Odin nieuw website producten

Heeft u een product op het ODIN platform dan kunt u terecht op het Controlepaneel

2) Zelfservice oude website

Op deze pagina kunt u terecht als u een dienst afneemt van het oorspronkelijke InterNLnet platform.

https://www2.internl.net/zelfservice/

Met uw loginnaam en wachtwoord krijgt u toegang. Indien u deze niet meer heeft,

neem dan contact op met de helpdesk van InterNLnet.

Indien u de gewenste wijziging daar niet door kunt voeren, neem dan ook contact op met ons.

3) Vuurwerk

Indien u een abonnement heeft op het oorspronkelijke Vuurwerk platform, dan kunt u inloggen op: service.vuurwerk.nl