1) U ziet het scherm met de opties Aanmelden | Registeren.

Aanmelden voor uw eigen Portal om Ticketstatus te controleren of wijzigingen doorgeven.
a) Dit kan met het emailadres dat bij ons bekend is.

Heeft u geen wachtwoord voor het ticketsysteem of bent u het vergeten?

U kunt verder naar benenden bij punt 3) lezen hoe u deze kunt verkrijgen.

b) Let op! Indien u met een ander emailadres een ticket aanmaakt en deze wilt inkijken, dient u zich eerst te registreren.

2) U kunt een ticket aan te maken, door rechts te klikken op deze website op:

- Nieuw ondersteuningsticket

Behalve dat u snel een antwoord krijgt, zult u ook op de hoogte blijven via mail van de status wijzigingen.

3) Heeft u geen wachtwoord voor het ticketsysteem of bent u het vergeten?

U kunt klikken op de aanmeld pagina, links onderin op Wachtwoord vergeten?

Vervolgens krijgt u een link per mail toegestuurd en kunt u een nieuw wachtwoord instellen.