Een Ticket aanmaken of je aanmelden voor een nieuw account

Je kunt ons mailen, op werkdagen antwoorden wij binnen 24 uur. (Hier staan de contactgegevens.)

Deze mails worden automatisch een ticket met een ticketnummer. Je kunt deze altijd (terug) inzien via onze supportpagina.

Een antwoord zal altijd per mail verstuurd worden naar de aanvrager.

1. Aanmelden / Registreren
Je ziet het scherm met de opties 'Aanmelden | Registeren'.

a. Aanmelden kan met het emailadres dat bekend is bij ons (of waarmee je ons gemaild hebt) .

b. Indien je met een ander emailadres een ticket aanmaakt en deze wilt inkijken, dan dien je jezelf eerst te registreren.

2. Een ticket aanmaken via de website

Hiervoor dien je jezelf eerst aan te melden of te registreren

Je kunt een ticket aanmaken door aan de rechterkant te klikken op 'Nieuw ondersteuningsticket'

Hiermee kun je snel een ticket aanmaken en kun je altijd op de hoogte blijven van de status wijzigingen.

In het geval dat je een mail stuurt naar info@internl.net, wordt dit automatisch een ticket.

3. Wachtwoord vergeten

Heb je geen wachtwoord voor het ticketsysteem of ben je het vergeten?

Je kunt klikken op de aanmeldpagina, links onderin op 'Wachtwoord vergeten?'

Vervolgens krijg je een link per mail toegestuurd en kun je een nieuw wachtwoord instellen.

Let wel, dat dit account los staat van andere accounts, waar InterNLnet logingegevens voor verstrekt heeft.

Dit account is alleen bedoeld om tickets aan te maken en de voortgang in te zien.