Een Ticket aanmaken of u aanmelden voor een nieuw account

U kunt ons mailen op info@internl.net. Wij zullen u, op werkdagen, binnen 24 uur terug mailen.

Deze mails worden automatisch een ticket met een ticketnummer. Deze kunt u altijd (terug) inzien via onze supportpagina..

1. Aanmelden / Registreren
U ziet het scherm met de opties 'Aanmelden | Registeren'.

a. Aanmelden kan met het emailadres dat bekend is bij ons (of waarmee u ons gemaild heeft) .

b. Indien u met een ander emailadres een ticket aanmaakt en deze wilt inkijken, dan dient u zich eerst te registreren.

2. Een ticket aanmaken

Hiervoor dient u zich eerst aan te melden of te registreren

U kunt een ticket aanmaken door rechts te klikken op 'Nieuw ondersteuningsticket'

Hiermee kunt u snel een ticket aanmaken en kunt u altijd op de hoogte blijven van de status wijzigingen.

In geval u een mail stuurt naar info@internl.net, wordt er ook een ticket aangemaakt.

3. Wacht vergeten

Heeft u geen wachtwoord voor het ticketsysteem of bent u het vergeten?

U kunt klikken op de aanmeldpagina, links onderin op 'Wachtwoord vergeten?'

Vervolgens krijgt u een link per mail toegestuurd en kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Let wel, dat dit account los staat van uw andere accounts, waar InterNLnet logingegevens voor verstrekt heeft.

Dit account is alleen bedoeld om tickets aan te maken en in te zien.