Let op welke pop- en smtpserver u invult.

Kunt u via het Controlepaneel inloggen en zelf uw mail beheren? Zo ja dan zijn het de volgende pop en smtp server:
Mailserver gegevens voor het ODIN platform
Inkomende (pop) mailserver: mail.pa.internl.net poort 110
Uitgaande (smtp) mailserver: mail.pa.internl.net poort 25 of 587 met smtp authenticatie
IMAP-server: mail.pa.internl.net

IMAP; dit synchroniseerd uw mail en geeft u de mogelijkheid om vanaf meerdere locaties mail binnen halen.
De mail blijft op de server staan.

Wanneer u een emailadres @inter.nl.net gebruikt, kunt u de volgende servers gebruiken:
Inkomende mailserver: pop.internl.net - poort 110

Uitgaande mailserver:  smtp.internl.net - poort 25 of 587 met smtp authenticatie

Indien u hier voor IMAP kiest, blijft het pop.internl.net.

In de handleidingen worden de pop.internl.net en smtp.internl.net vermeldt.

1) Installatiehandleiding voor Windowsmail

2) Installatiehandleiding voor MaxOSX

3) Installatiehandleiding voor Windows 10 mail (zie bijlage)

U kunt elke handleiding gebruiken, als u maar de juiste mailservers gebruikt

Bekijk bijvoorbeeld de handleidingen voor Mobiel op de Tele2 website
Kies daar uw toestel en vervolgens het kopje voor Email.

Gebruik de juiste mailservers zoals hierboven vermeldt.

Vragen en antwoorden over Email vindt u hier:

http://support.internl.net/support/solutions/folders/7000002944