Uw email instellingen zijn afhankelijk van uw abonnement.

Mailinstellingen per platform.

PlatformInterNLnet Odin (Nieuw)InterNLnet (oud )Vuurwerk Odin (Nieuw)Vuurwerk (oud)
POP3 Server (inkomend)
 mail.cloud.internl.net
pop.internl.net
mail.cloud.tele2.nl
pop.vuurwerk.nl
SMTP Server (uitgaand)
 mail.cloud.internl.net
smtp.internl.net
mail.cloud.tele2.nl
smtp.vuurwerk.nl
IMAP Server  (IMAP)
 mail.cloud.internl.net
pop.internl.net
mail.cloud.tele2.nl
pop.vuurwerk.nl

Gebruik IMAP alleen als u hier veel ervaring mee heeft.

Poortinstellingen inkomende en uitgaande mail.

De standaardpoort die gekozen wordt bij inkomende mail, kunt u ongewijzigd laten.

Voor de uitgaande mail, kan het poortnummer het best gewijzigd worden in 587 (in plaats van 25) .

Daarna onder 'Server uitgaande mail' selecteren : 'Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist.'
Of kiezen voor versleutelingsmethode : StartTLS.

Handleidingen:

1. Windowsmail

2. Windows 10 mail

3. MaxOSX

U kunt elke handleiding gebruiken, mits u de juiste mailservers gebruikt

Bekijk ook de handleidingen voor Mobiel op de Tele2 website
Kies daar uw toestel en vervolgens het kopje voor Email.

Gebruik de juiste mailservers zoals hierboven is vermeld.

Vragen en antwoorden over Email vindt u hier:

http://support.internl.net/support/solutions/folders/7000002944