Wanneer u bij Tele2 Zakelijk een Shared Hosting Linux pakket afneemt, dient u de volgende instellingen te gebruiken:
• FTP-server: ftp.vuurwerk.nl
• Poort: 21
• Passive mode: AAN
• Loginnaam: De loginnaam staat op uw Ready For Service brief welke u heeft ontvangen bij oplevering van de dienst.
U dient een FTP-programma te gebruiken, waarbij de optie "anonymous FTP" uit moet staan. Via een browser (bv Internet Explorer) werkt FTP niet rechtstreeks. Om toch FTP te gebruiken via de browser:
• Linux: ftp://gebruikersnaam:wachtwoord@ftp.vuurwerk.nl/
• Windows: ftp://win2k\gebruikersnaam:wachtwoord@ftp.eigendomein.ext/