Iedereen met een mailadres met een eigen domeinnaam, kan dit product afnemen.
Heb je nog geen emailadres met een eigen domeinnaam? Kijk voor een eigen domeinnaam met mail mogelijkheden op onze website: https://www.internl.net/webhosting/

Om gebruik te maken van SpamExperts, is het niet nodig om je diensten naar InterNLnet te verhuizen.
Je kunt de juiste DNS instellingen configureren via het Controlepaneel. https://cloud.internl.net/

De gegevens ontvangt je na uw bestelling.

Een handleiding voor de juiste instellingen vind je hier En mocht je hulp nodig hebben, dan kun je contact opnemen met de Servicedesk info@internl.net