Als ik naar mijn https pagina ga, zie ik een grijsslotje met een geel driehoekje. Is het certificaat wel goed geïnstalleerd?

Dat kan te maken hebben met de content van de pagina. Als u een https site hebt en u laat daar bijvoorbeeld
plaatjes in zien die vanaf een http site komen, dan verschijnt er een geel driehoekje.
Als u in Chrome op dat icoontje klikt, geeft de browser uitleg over wat er aan de hand is.

Oftewel u dient elke link in uw site te controleren en aan te passen naar https://

Een handige website om al uw linken te controleren is https://www.whynopadlock.com

Indien u een Wordpress website heeft, kunt u ook het volgende lezen voor meer informatie:

http://support.internl.net/support/solutions/articles/7000012635-ssl-certificaat-en-wordpress