1) U heeft een SSL certificaat bij ons besteld en deze is geactiveerd.

Nu wilt u dat uw Wordpress website ook daadwerkelijk via https geopend wordt.

2) U kunt de URL wijzigen van http naar https in Wordpress

-  Via het Worpress menu kunt u naar Instellingen gaan en vervolgens naar Algemeen

- Hier kunt u bij WordPress-adres en bij Site-adres (URL) de wijziging doorvoeren (https://www.uwdomeinnaam.nl)

- Klik op WIjziging opslaan

3) Het bestand .htaccess wijzigen door het volgende bovenaan toe te voegen:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.uwdomeinnaam\.nl|uwdomeinnaam\.nl)$ [NC]
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://uwdomeinnaam.nl/$1 [R,L]

Bovenstaande zorgt ervoor dat als u bijvoorbeeld naar het volgende gaat:

http://www.uwdomeinnaam.nl/bla of http://uwdomeinnaam.nl/bla

Dan wordt u doorgestuurd naar https://uwdomeinnaam.nl/bla