U kunt via uw portal inloggen en een ticket aanmaken waarin u de hardware bestelt.

Inloggen op uw portal of aanmelden / registreren en ticket aanmaken kunt u op de volgende website:

support.internl.net

Rechts ziet u de mogelijkheid om een + Nieuw ondersteuningsticket aan te maken of uw Ticketstatus te controleren.

Let op!Het emailadres waarmee u inlogt, dient bij ons bekend te zijn.
Oftewel op een veilige manier aan ons doorgegeven of door ons verstrekt te zijn.