U kunt het beste slechts één goed beveiligingsproduct op uw computer installeren.

Het beveiligingsproduct moet bestanden openen en deze scannen. Als een ander beveiligingsproduct probeert dezelfde bestanden op hetzelfde moment te openen, moet het wachten tot de bestanden weer vrij zijn. Dit veroorzaakt vaak problemen. Programma's starten bijvoorbeeld mogelijk niet correct of het hele systeem kan vastlopen.

Het beveiligingsproduct detecteert en verwijdert automatisch beveiligings- en firewallproducten van de de grootste softwareleveranciers tijdens de installatie. Het is echter mogelijk dat het verwijderen mislukt. In dit geval moet u andere beveiligings- of firewallproducten handmatig verwijderen. U kunt dit ook doen voordat u de installatie start.

Beveiligingsproducten handmatig verwijderen.
Als u de naam weet van het beveiligingsproduct, kunt u het als volgt mogelijk verwijderen:
1. Klik op Start > Configuratiescherm.
2. Dubbelklik op Software.
3. Als u het product kunt vinden in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's, moet u het verwijderen.

Als het product niet kan worden verwijderd, moet u contact opnemen met de leverancier van de software voor ondersteuning en moet u mogelijk vragen om een verwijderprogramma.