Cloud Backup is een pakket dat u de mogelijkheid biedt om uw bestanden veilig op te slaan op de servers van InterNLnet.

Klantgegevens, orders, contracten en financiële bestanden; allemaal bestanden die u niet kwijt wilt raken. Cloud Backup maakt automatisch via het internet back-ups van uw zakelijke bestanden. Als uw pc crasht of uw laptop wordt gestolen, haalt u uw bestanden zo weer terug.

Met Cloud Backup verliest u geen zakelijke bestanden meer: uw bedrijf in de cloud, en u heeft altijd toegang.

• Al uw zakelijke bestanden veilig in de cloud
  • Automatische en beveiligde back-up
  • Eenvoudig terughalen van verloren bestanden
  • Dataopslag in Nederland