U kunt via het Controlepaneel zelf de gewenste mailadressen aanmaken:

• ga in het controlepaneel naar het tabblad Mail
  • maak middels de knop Nieuwe mailbox toevoegen de gewenste mailboxen aan

Om de mail vervolgens in uw mailprogramma op te kunnen halen, maakt u gebruik van de volgende instellingen:

• Inkomende mailserver (POP3/IMAP): mail.pa.internl.net
  • Uitgaande mailserver (SMTP): mail.pa.internl.net
  • Gebruikersnaam/login: het betreffende mailadres
  • Wachtwoord: het zelfgekozen wachtwoord voor het mailadres

Om mail met genoemde SMTP server te kunnen versturen dient u in uw mailprogramma in stellen dat hiervoor verificatie/authenticatie vereist is met dezelfde gebruikersnaam/wachtwoord combinatie als voor het ophalen van de mail.