De Parallels Presence Builder is een tool waarmee u zeer eenvoudig een goede website kunt bouwen.
1) Hiervoor dient u deze applicatie te installeren op de volgende manier±

• Klik op Applicatie
  • Vervolgens op Parallels Presence Builder
  • Daardoor ziet u vervolgens de Parallels Presence Builder staan onder Applicatie, bij startpagina.
  • Hier kunt u klikken op Installeren
  • Vervolgens zal u onder het kopje Website bij Content Management de Parallels Presence Builder zien staan.
  • Rechts ziet u dat deze is ingeschakeld.

2) Start met maken van de lay-out van de website
Wanneer u klikt onder het kopje Website bij Content Management -> op de Parallels Presence Builder,
verschijnt er een pagina waar u voor een template kunt kiezen Zie plaatje nummer 4
Deze template kunt u vervolgens bewerken.

1. mNmfrY17tg_POgo3z7Zla3qMrCKEt9IaPA.gif 2.  bjWuxcGAHborA2mP3nXjnMRyUh-1Z77d2A.gif 3. 1WyTzDBVks_Td3c_B21jZXe8RjTjinRZ3w.gif 4.  avmJ4C7-4Gf8Z5z56oMNuaopQvtXQejPmg.gif