Het is alleen mogelijk indien de domeinnaam die geredirect dient te worden, hosting heeft. B.v. een instappakket.

Heeft uw domeinnaam hosting?
Dan kunt u via het Controlepaneel de redirect instellen:

1) Frame Forwarding
Hierbij wordt de eindbestemming geladen in een Frame. Zo blijft de domeinnaam in adresbalk staan.

2) 301 Redirect - Moved Permanently
Met een 301 Redirect geeft de server aan de browser door dat de opgevraagde website permanent is verhuisd naar een andere locatie.
- U kunt dit instellen in het .htaccess bestand.
# De volgende regel (voorbeeld) redirect de root naar InterNLnet website.
Redirect 301 / https://www.internl.net/hosting/webhosting
of
# De volgende regel (voorbeeld) redirect een map naar een bestelformulier bij InterNLNet.
Redirect 301 /subfolder https://www.internl.net/bestellen/webhosting-bestellen?type=standaard

3) 302 Redirect - Moved Temporary
Een 302 redirect geeft aan dat de opgevraagde website tijdelijk is verhuisd.
- U kunt dit instellen in het .htaccess bestand.
# De volgende regel (voorbeeld) redirect de root naar de InterNLnet website.
Redirect / https://www.internl.net/hosting/domeinregistratie
of
# De volgende regel (voorbeeld) redirect een map naar een bestelformulier bij InterNLNet.
Redirect /formulieren https://www.internl.net/bestellen/domeinregistratie-bestellen?type=

Let op! Een browser kan deze 301 HTTP Response opslaan in het tijdelijke geheugen. Mocht u niet zeker zijn van de redirect, dan kunt u dit eerst testen door de 302 redirect in te stellen.