Er zijn verschillende manieren op te FTPen:

A) U kunt via Wordpress of Joombla bestanden uploaden.

Hiervoor hebben wij handleidingen klaar staan: Handleidingen

B)Een andere manier is om via het control panel rechtstreeks bestanden up te loaden naar een directory.
Volg hiervoor de volgende stappen nadat u ingelogd ben in Parallels:
1) Klik bovenin de balk op -Websites
2) Klik vervolgens op - uw domeinnaam
3) Klik op - File Manager
4) Klik op - Upload Files
5) Vervolgens kunt u via Bladeren het betreffende bestand zoeken op uw eigen computer en deze uploaden.
Zie onderstaande plaatsjes

C) Of gebruik een FTP programma (met ftp active) en met de FTPgegevens die u kunt vinden in het control panel.
1) Klik bovenin de balk op -Websites
2) Klik vervolgens op - uw domeinnaam
3) Klik op FTP Access
4) Gebruik de FTP gegevens die u hier ziet staan (hier staan ook de FTP logingegevens)

Zie plaatje 5

1. _fidPmgOhy5ZCnzKYql4oK_6NQ6tcYMlrA.gif 2.  da_C0DHV0zRRYb42qgge92ji1cQ5CaUPIQ.gif 3.   Gma_5rdC9ognGnU14lJBr8EkYhMK-mlX8A.gif 4.  5.   UcXfUQCPUd5C7R1NALxaGCEG2SLminApOQ.gif