Werken met .htaccess
Wanneer u iets in het .htacces bestand heeft gewijzigd, dient u het bestand te synchroniseren in het control panel van Parallels.

Dit kunt u doen via het kopje Websites. Daar ziet u het kopje -> Webhosting Instellingen.
Het kan ook zijn dat u eerst op de link van uw website naam dient te klikken voordat u dit kopje ziet staan.
Daarna kunt u klikken op -> htaccess synchroniseren (zie plaatje)

Mocht dit niet werken, dan kunt u het volgende proberen:
- Verander de naam van het .htaccess bestand in old.htaccess
- Synchroniseer nu nog een keer

Wordpress permalinks ipv standaard paginanummering op berichtnaam zichtbaar
Wilt u de bestandsnamen zien in plaats van de standaard paginanummers, wanneer u op een link klikt in uw website?

- Log in op uw Wordpress

- Daar dient u te kiezen voor Instellingen (Settings)

- Vervolgens kunt u kiezen voor -Berichtnaam (Post Name)

ZIe plaatje 2.

Indien het nog niet werkt, dient u alleen nog het .htacces bestand te synchroniseren.

Plaatje 1)

Plaatje 2)