U gebruikt Wordpress via ons Controlepaneel, maar uw domeinnaam wijst nog niet naar de juiste nameserver.

Oftewel de DNS is nog niet omgezet naar het nieuwe platform Parallels.
U wilt alvast de website bouwen via Wordpress.

Wanneer u onze gegevens heeft gekregen voor het Controlepaneel, kunt u de Wordpress handleiding volgen.

https://www.internl.net/sites/default/files/files/Wordpress_Handleiding_Klanten05.pdf

Let op!

U kunt de tijdelijke webpagina's bereiken en bewerken via de URL:

http://www..(uw eigen specifieke getal) pa.internl.net/uwdomeinnaam/wp-login.php

Hoe vindt u uw eigen specifiek getal in het Controlepaneel?

1 Login op het Controlepaneel
2 Ga naar het kopje -Websites- en klik op uw domeinnaam
3 Klik in het volgende scherm op het kopje -Web- en vervolgens ziet u het staan

_lNmSuCr6MCJ6aG-Wipb8Sf36rtyrlPy1g.gif  _DDINh7FYd6xFO50bvfwrfayIMun_ZzEYw.gif    iyETfsOVyfnkhkH3xJWBHQn329m4AoUh_w.gif