1) Domeinnaam verhuizen van uw huidige provider naar InterNLnet?
U kunt een abonnement aanvragen via onze website. https://www.internl.net/hosting

Daarin kunt u uw huidige domeinnaam invullen en een (verhuis) token / authorisatie-code of EPP-code (gekregen van uw vorige provider) aangeven.
U ontvangt een bevestiging van de aanvraag. Binnen een dag ontvangt u  gegevens om in het controlepaneel in te loggen.
Hier kunt u DNS records en mail regelen. Tevens kunt u daar uw gegevens vinden om uw website te uploaden.
Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag info@internl.net of bekijk onze handleidingen

Met het volgende dient u rekening te houden:
- U dient zelf zorg dient te dragen voor het volgende:
a) om uw bestaande of nieuwe website op onze server te zetten
b) de gewenste mailadressen aan te maken
c)  en eventueel aanvullende DNS records aan te maken.
- Wanneer gaat het Live? Als de NameServers omgezet worden en alles wijst naar de nieuwe omgeving van InterNLnet.
U dient ons te informeren wanneer alles LIVE kan gaan oftewel dat de NameServer omgezet kunnen worden naar InterNLnet

2) Wat dient u te doen als u uw domeinnaam bij InterNLnet wegverhuisd?
- U dient bij de partij waar de domein naar toe verhuisd wordt, aan te geven dat u de domeinnaam bij die partij onder wilt brengen. U dient aan te geven dat u de domeinnaam naar hen wilt verhuizen.

- Bij de partij waar de domeinnaam weg verhuisd wordt, dient u een token/authorisatie-code of EPP-code aan te vragen. (info@internl.net)

Deze heeft de nieuwe partij nodig om aan te tonen dat het gaat om een legitieme verhuizing.

LET OP! Indien u uw abonnement wil opzeggen, dient u dit nog aan te geven. Een verhuizing is niet een opzegging.

Hoe lang duurt het voordat uw domein verhuizing naar een andere provider geregeld is?
Het duurt 3 tot 5 werkdagen voordat het Token verstrekt is. Afhankelijk van de verwerkingstijd van de nieuwe provider wordt de duur van de totale verhuizing bepaald.