U wilt uw website overzetten naar het platform van InterNLnet.

Wij gaan er van uit dat u een hosting product bij InterNLnet heeft.

Waarschijnlijk heeft u uw domein al naar InterNLnet verhuisd of een hosting product afgenomen bij InterNLnet.
Vervolgens wilt u de website data overzetten naar de servers van InterNLnet.

Er is een uitgebreide handleiding beschikbaar voor het overzetten van uw website:

https://www.internl.net/sites/default/files/files/Website_overzetten_Parallels.pdf

Website data overzetten naar de servers van InterNLnet d.m.v. FTP staat hier beschreven:

http://support.internl.net/support/solutions/articles/7000009405-hoe-kan-ik-ftp-gebruiken-of-bestanden-uploaden-

Het adres van de FTP server is ftp.<uwdomein>

LET OP! Als het om een bestaande domeinnaam gaat, zal bovenstaand adres van de FTP server nog niet werken zolang de domeinnaam nog niet verhuisd of overgezet is naar het nieuwe hostingproduct van InterNLnet.
Tot die tijd dient u het IP adres van de FTP server te gebruiken. Welk IP adres dit is, kunt u vinden in het Controlepaneel.

De FTP login, waarmee u op de FTP server dient in te loggen, vindt u in uw Control Panel.
U dient zelf eerst het wachtwoord van de FTP login aan te passen in het Controlepaneel, voordat u in kunt loggen op de FTP server.

Opzoeken wat het IP adres van de FTP server is en het instellen van het FTP wachtwoord kan als volgt:

• Ga in het Control Panel naar het tabblad Websites
  • Klik op de domeinnaam en ga vervolgens naar het onderdeel Webhosting instellingen
  • U vindt hier het IP adres van de FTP server en de FTP login welke u dient te gebruiken om op de FTP server in te loggen
  • Klik op de knop Bewerken, geef een nieuw wachtwoord op en klik op de knop Versturen

Let wel, het wachtwoord voor toegang tot het Control Panel blijft hiermee ongewijzigd.