U kunt een ticket aan te maken, door rechts te klikken op deze website op:

Nieuw ondersteuningsticket

Behalve dat u snel een antwoord krijgt, zult u ook op de hoogte blijven via mail van de status wijzigingen.

Aanmelden voor uw eigen Portal om Ticketstatus te controleren:
Tevens krijgt u wijzigingen die door ons in het ticket worden gemaakt te zien.

Het kan zijn dat u zich nog dient aan te melden of u kunt klikken op Ticketstatus controleren
Vervolgens kunt u Inloggen met het emailadres dat bij ons bekend is.

Of u kunt zich op deze website aanmelden door rechts bovenin te klikken op Aanmelden

Heeft u geen wachtwoord of bent u het vergeten?

U kunt klikken op de aanmeld pagina, links onderin op Wachtwoord vergeten?

Vervolgens krijgt u een link per mail toegestuurd en kunt u een nieuw wachtwoord instellen.